Økonomi og priser

Social Økonomiske virksomheder

Der er for en Social Økonomisk virksomhed ikke nogen omkostninger forbundet med at oprette en profil på Comdia.com. Selve optagelsen på socialøkonomisk.dk er også gratis.

Der findes tilkøbsmuligheder på comdia.com, herunder Comdia udbudsovervågning, men disse ydelser er ikke på nogen måde forbundet med oprettelse af en profil som social økonomisk virksomhed eller din visning på socialøkonomisk.dk.

Offentlige ordregivere

Det er gratis for offentlige ordregivere at få adgang til Comdia.com og herigennem publicere udbud målrettet mod social økonomiske virksomheder. Denne adgang er begrænset til netop denne type af udbud/projekter.

Samtidig vil det være muligt at oprette udbud/tilbudsindhentninger og invitere tilbudsgivere fra listen med socialøkonomiske virksomheder i Comdia. Igen er adgangen begrænset til at inkludere tilbudsgivere som er registreret som Socialøkonomiske virksomheder i Comdia.

Ordregivere/indkøbere med licens til Comdia, kan udvide deres brug af modulet "Indkøbsprojekter" til også at kunne håndtere udbud målrettet mod social økonomiske virksomheder.

 

Private virksomheder og civilsamfundsorganisationer

Det er gratis for alle indkøbere/ordregivere at få adgang til Comdia.com, og derfor selvfølgelig også for dem der ikke arbejder i den offentlige sektor.

Ordregiver vil i Comdia få mulighed for at publicere udbud målrettet mod social økonomiske virksomheder. Denne adgang er begrænset til netop denne type af udbud/projekter.

Samtidig vil det være muligt at oprette udbud/tilbudsindhentninger og invitere tilbudsgivere fra listen med Socialøkonomiske virksomheder i Comdia. Igen er adgangen begrænset til at inkludere tilbudsgivere som er registreret som Socialøkonomiske virksomheder i Comdia.

 

Kontakt os...

- Få overblik over dine muligheder

Har du spørgsmål vedrørende Comdia, eller dine muligheder på socialøkonomisk.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper din virksomhed med at finde den rette løsning.


Comdia Support
+45 71 99 36 72 
support@comdia.com
Hverdage 9-15